Калина Крумова взе неочаквано решение

Калина Крумова взе неочаквано решение
5 (100%) 1 vote

Калина Крумова взе неочаквано решение

Калина Крумова изненада всички с решението, което взе. Младата дама, която е водач на движение „Евромайки“ реши да напусне партията на Николай Бареков. Калина Крумова оповести неочакваното си решение на страницата си във Фейсбук. Тя помоли писмото, което написа там да бъде прието като молба за напускане от нейна страна.

Калина Крумова

Калина Крумова напусна ББЦ

Младата депутатка заяви, че последната година е била изключително трудна за „България без цензура“, но всеки един час, прекаран в работа и всяка една безсънна нощ са си стрували. Калина Крумова подчерта, че евроизборите са най-ясният показател, че работата им е била успешна.

Калина Крумова сподели, че в съзнанието й са останали запечатани много прекрасни мигове прекарани с колегите й от „България без цензура“, които няма как да изтрие. Амбициозната бургазлийка каза, че дори най-тежките й мигове в работата през последните две години са изключително ценни за нея.

Калина Крумова подчерта, че важна роля в решението й да напусне „България без цензура“ има бързото развитие на събитията след вота на 25 май и по-специално оттеглянето на ВМРО като коалиционен партньор на „България без цензура“.

Калина Крумова благодари на всички коалиционни партньори на „България без цензура“. Тя заяви, че освен партньорите на партията са се появили и други такива, чиято поява е предизвикала сериозни сътресения в „България без цензура“, пише Блиц.

Депутатката каза, че през последните седмици напрежението в партията се повишило значително и причината за това е стремежът на ръководството да угоди на новите си партньори.

Калина Крумова не скри и разочарованието си от факта, че листите на партията в момента са пълни с новоприсъединили се членове на партията,  а не с такива, които години наред са се трудили за утвърждаването на политическите идеали на формацията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

5 коментара to “Калина Крумова взе неочаквано решение”

 1. Гери

  сеп. 16. 2014

  Kрумова е интелигентна млада дама,но явно се е преуморила!!!

 2. Явно преумората е взела връх.

 3. Професора

  сеп. 16. 2014

  Явно прибраните пари не са никак малко. През не една партия премина. Нямам начин да не е заделила от всякъде

 4. Lidia Ruseva

  сеп. 16. 2014

  Умората си казва думата!

 5. Емил

  сеп. 16. 2014

  Има намесени пари явно. Това обикаляне по различни партии не е случайно.

Добавете коментар