Бомба: Разкриха тайната на Атанас Месечков!

Бомба: Разкриха тайната на Атанас Месечков!
4 (80%) 2 votes

Атанас Месечков криел тайна, която ще го превърне в магнит за златотърсачките!

Атанас Месечков, който стана част от голямото семейство в новия сезон на ВИП Брадър не се надявал само на професионалната си кариера на танцьор, за да оцелее.

Звездата от Дансинг старс, който се превърна в треньор на звездите е милионер, но крие строго своите финансови възможности. Мачото с перфектното тяло, блян за много представители на нежния пол имал притежавал цяло състояние, което криел, за да не привлича златотърсачките.

Фамилията на Атанас Месечков притежавала магазин за строителни материали. Той бил създаден от неговия дядо преди около двадесет години и сега търговския обект преминал в ръцете на неговия внук.

Атанас Месечков

Атанас Месечков имал невероятна тайна, която е криел досега

Родата на Атанас Месечков имала и собствено производство на различни строителни артикули като тротоарни плочки, бетонни тела за паркиране на тротоара, цялостен комплекс за изграждане на комини и различни други строителни материали и артикули за целия процес на строителството.

Атанас Месечков напълно съзнателно не парадирал с милионите, което притежава. Той не обичал да се глези нито със супер лъскави возила, нито с тузарски часовници, признаци на висока класа и много пари. Според мълвата танцьорът бил дори и по-богат от някои от любовниците на чалга фурите, но не парадирал от страх за да не стане мишена за преследване на силиконови хубавици.

След като влезна в къщата на Големия брат танцьорът заяви, че не му липсва женско внимание. Той се раздели с каскадьорката Стела от Дансинг старс, с която изживя динамична, но кратка любов. Себе си Атанас Месечков определи като силен, смел мъжкар, който е способен сам да премине през всякакви препятствия и трудности. Избраният като един от членовете на политбюро в новия сезон на ВИП Брадър-Образцов дом Евгени Минчев побърза да го сложи в Къщата на бароковия лукс. Целта на светския лъв е да го провокира наистина ли е такъв алфа мъжкар, както се описва.

Както парадира с изключителната си мъжественост, хореографът не обича да го прави с това, което притежава като финанси. Атанас Месечков определено не е от тези празноглавци, които са способни да издухат всичко само за едното удоволствие. Танцьорът прави така, че спечеленото от него отново влага в семейния бизнес, за да го развива и да просперира, твърдят и най-близките му приятели. Като какъв ще се покаже обаче в Къщата на ВИП Брадър ни предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар