Жени Калканджиева потвърди, че с Тачо са се събрали

Жени Калканджиева, която е една от участничките в новия сезон на „ВИП Брадър” направи изненадващо признание.

Тя потвърди мълвата, че се е събрала с невярната си половинка Стефан Манов-Тачо. Неотдавна Жени Калканджиева обяви, че е в развод с Тачо, но не след дълго го прибра отново в семейното им жилище. Жени Калканджиева и Тачо отново стоплили отношенията помежду си и завихряли щури купони до зори за ужас на съседите.

[caption id="attachment_422460" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева потвърди, че с Тачо са се събрали Жени Калканджиева потвърди, че с Тачо са се събрали[/caption]

Съседи в столичния квартал Бояна вече са вдигнали ръце от щурите купони на Жени Калканджиева и половинката й Тачо. Красавицата, която е шеста по ред в световен мащаб редовно организирала в жилището си купони с приятели, които продължавали до ранни зори, отбелязва „Монитор”. Живеещите в кооперацията й правели неколкократно забележки, но по всичко личи, че шефката на „Визаж” няма никакви намерения да укроти купонджийския си нрав. Съседите на Жени Калканджиева споделят, че дори се жалвали в редакцията на едно от тв предаванията, но вероятно тя има връзки и е предотвратила репортажа срещу нея.

Запознати разкриват, че миската е същински „party animal” и допълват, че се е случвало в рамките на една вечер да обиколи няколко клуба, след което да продължи купона у тях с група приятели. Приятели и съседи на Жени Калканджиева подчертават, че противно на слуховете, че с половинката й са разделени, те живеят под един покрив и се веселят безспирно, както в добрите стари времена. Освен всичко друго, тези дни семейството имало и повод за празник – рождения ден на отрочето им Георги, който навършил 5 години. Евгения Калканджиева е горда, че въпреки крехката си възраст, сина й учи основните правила в шахмата, макар на този етап да мечтае да стане футболист или герой. Най-интересен е фактът, че в приятелския му кръг от детската година присъстват основно представителки на нежния пол, пише pik.bg.