Страшна прогноза: Природни катаклизми ще вземат много жертви!

Страшна прогноза: Природни катаклизми ще вземат много жертви!
5 (100%) 1 vote

Страшната прогноза ужаси хиляди хора!

Шокиращи предупреждения в страшна прогноза са отправили световните здравни инспектори. Те са категорични, че глобалното затопляне вече е опасно с това, че може да предизвика природни катаклизми, които да доведат до много човешки жертви. Те предизвикват на места масови наводнения, на други пожари, на трети други природни катаклизми, които в една или друга степен предизвикват отнемането на много човешки живота.

Наред с масовите безредици, пълен срив на инфраструктурата, загуба на жилища и материално имущество природните катаклизми са опасни и с друго. Прогнозата сочи, че те „носят” със себе си не само разрушения и материални загуби, но и редица болести, които са предизвиквали пандемиите в миналото, но в по-късното ни съвремие са забравени. Страшна е болестта, която носят природнита катаклизми, наречена денга. Болестта е опасна и се пренася от комари. Тя е позната още като болест, „която троши кости”. Защото заболелият има усещането, че костите му се чупят.

прогноза

Прогнозата е повече от ужасяваща, дано не се сбъдне!

Болният получава обриви като шарка, главоболие, болки в мускулите и ставите. По-острите й форми са кървене и ниски нива на тромбоцитите. Няма ваксина, която да предпазва от това заболяване. Маларията се причинява от „лош въздух” и ухапване от комари. Признаците са втрисане, висока температура и изпотяване. Особено при децата може да причини кома и смърт. Високата температура и ускорения пулс са характерните признаци и на треската.

Всички тези болести могат да се възвърнат при влошаване качеството на въздуха, водата, както и на храната. Глобалното затопляне, което е в пълен ход и ако обхване следващите 20-25 години може да отнеме живота на повече от дваста и петдесет хиляди хора на година. За това алармират експертите в прогнозата си.

Най-много човешки живота ще бъдат отнети в по-бавно развитите страни, докато силни икономически държави няма да им се отрази с такава голяма сила, гласи прогнозата.

В момента много хора измират заради екстремалните температури и липсата на храна, причинени от измененията в резултат на глобалното затопляне. Ако климатичните аномалии се засилят, вероятността смъртността сред хората, които ще бъдат застигнати от тях чисто физически да се увеличи. Същото ще се получи и при топенето на ледниците, наводненията и пожарите, които също се появяват в резултат на природните катаклизми и глобалното затопляне, сочи прогнозата. Само замърсяването на въздуха е умъртвило седем милиона човека преди две години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар