Златка Димитрова се изявява като коментатор на новия сезон на ВИП Брадър

Златка Димитрова хвърли изненадваща бомба във ВИП Брадър още в ранните сутрешни часове на днешния ден.

Златка Димитрова бе поканена да коментира новия сезон на риалити формата по Нова тв. Плеймейтката, която няколко сезона се подвизава в къщата на ВИП Брадър към днешна дата се изявява като коментатор на формата. Тя подчерта дебело, че паркетният лъв Евгени Минчев е намекнал, че младият актьор Иво Аръков няма наклонност към жени, а по-скоро клони към отсрещния бряг и се заглежда в представителите на т.нар. силен пол. Златка Димитрова издаде, че в къщата на ВИП Брадър предстои да влязат още няколко души. Думите й бяха подкрепени и от продуцента на риалити формата Нико Тупарев.

[caption id="attachment_422436" align="alignright" width="300"]Златка Димитрова се изявява като коментатор на новия сезон на „ВИП Брадър” Златка Димитрова се изявява като коментатор на новия сезон на „ВИП Брадър”[/caption]

Довечера прага на къщата на ВИП Брадър ще прекрачат само част от останалите участници. През следващите осем седмици (времето, в което ще продължи шоуто), непрестанно ще има движение на звезди. Продуцентът на ВИП Брадър обеща на зрителите, че сезонът ще бъде изключително интересен. Освен това той разкри, че отделените в ТВУ-то вече са облечени в работни гащеризони, а от техните дрехи им е оставен само по един кат. С останалата част от дрехите, с които са се подсигурили няма да могат да разполагат до второ нареждане. За огромно разочарование на зрителите на ВИП Брадър, Нико Тупарев потвърди слуховете, че през този сезон няма да има чуждестранна звезда в шоуто. Той уточни, че е имало две възможности подобна персона да бъде поканена в риалити формата, но така и не се стигнало до договор.

Междувременно още със старта на ВИП Брадър се понесе мълвата, че се задава любовна афера с главни действащи лица Иво Аръков и милионерската щерка Ели Гигова. Двамата бяха първите, които прекрачиха прага на соцкъщата и дори имаха възможност да останат известно време сами. Какво ще се случи до края на този сезон на ВИП Брадър предстои да разберем.