Емо Чолаков ще се ожени за половинката си през 2015 година

Любимият на мнозина синоптик от bTV Емо Чолаков най-накрая се реши да предприеме една много важна крачка в живота си.

Из коридорите на bTV все по-усилено се носи мълвата, че Емо Чолаков най-после се е престрашил да мине под венчило. Синоптикът-шегобиец се е зарекъл да узакони най-после връзката си с половинката му Красимира, с която имат дъщеричка. Двойката живее на семейни начала цяла декада. При все, че Емо Чолаков се радва на щастлив семеен живот с избраницата си, по неясни причини той все не смее да се разпише под брачно свидетелство. Мълвата носи, че синоптикът на bTV избягва брака заради предсказание, направено от ходжа още в детските му години.

[caption id="attachment_422421" align="alignright" width="300"]Емо Чолаков ще се ожени за половинката си през 2015 година Емо Чолаков ще се ожени за половинката си през 2015 година[/caption]

Въпросното предсказание направено на Емо Чолаков вещаело, че ако се ожени, няма да живее дълго. Към днешна дата обаче забавният синоптик е категоричен, че в даден момент човек осъзнава, че подобни предсказания са бабини деветини и може да махне с лека ръка на суеверието. Половинката му Красимира все по-често го притискала за брак, тъй като много искала да се види в булчинска рокля. Емо Чолаков най-накрая се решил да й угоди, тъй като пък тя съвсем скоро ще изпълни една от най-големите му мечти – да го дари със син. Синоптикът-шегобиец и половинката му очакват втората им рожба да се появи на бял свят в началото на 2015 година. Той дори се зарекъл, че сватбата ще е много скоро след раждането на сина му, пише pik.bg.

Всъщност Емо Чолаков може да бъде определен като най-обичания и най-мразения синоптик. Мнозина недоволстват от факта, че заради шегите, които си прави по време на представянето на прогнозата за времето, не могат да разберат какво време се задава всъщност. Други пък са изключително доволни от стила му на представяне на синоптичната прогноза, тъй като разчупва тотално стереотипите.