Октай Енимехмедов отново наруши закона

Октай Енимехмедов отново наруши закона
5 (100%) 2 votes

Октай Енимехмедов възнегодува, че името му се свързва само с нападението над Ахмед Доган

Нападателят на бившия лидер на ДПС Ахмед Доган – Октай Енимехмедов отново наруши закона.

При все, че към днешна дата Октай Енимехмедов все още е под домашен арест, той си позволи да се появи в сутрешния блок на Нова тв.
Той използва ефира, за да се оправдае, че му е разрешено да напуска дома си, за да се явява на изпити. В този ред на мисли Октай Енимехмедов посочи, че в момента, в който гостува на Нова тв е трябвало да се яви на изпит, но е сметнал, че телевизионното му участие е много по-важно.
Той категорично отказа да коментира атентата срещу Ахмед Доган, подчертавайки, че това няма никакво значение. Октай Енимехмедов дори изрази недоумение от факта, че името му се свързва само с това действие.

Октай Енимехмедов възнегодува, че името му се свързва само с нападението над Ахмед Доган

Октай Енимехмедов възнегодува, че името му се свързва само с нападението над Ахмед Доган

За никого не са тайна политическите амбиции на Октай Енимехмедов. Младежът нападна водещите, заявявайки, че недоумява как позволяват с лека ръка Ахмед Доган да им разпределя „порциите”.
Той дори вече е започнал да крои закони, с които ще пребори безработицата.
Изживявайки се в ролята на политически експерт, Октай Енимехмедов посочи, че на предстоящите парламентарни избори ДПС няма да успее да вкара повече от 15 народни представители в парламента.
Младежът с политически амбиции подчерта, че е извършил нападението над Ахмед Доган с патриотичен мотив и допълни, че именно то му е дало шанса в този момент да бъде в студиото на Нова тв, пише pik.bg.

Факт е обаче, че Октай Енимехмедов си е позволил да гостува на Нова тв, без да има необходимото за това разрешение от съда. Той не допусна дори и за миг, че на излизане от студиото на медията може да бъде арестуван от полицейските власти.
В заключение Октай Енимехмедов изрази огорчението си от факта, че името му се свързва само с нападението над Ахмед Доган, а каузата, за която иска да се бори като независим депутат остава на заден план, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар