Кристо забърса уникална единадесетокласничка!

Кристо забърса уникална единадесетокласничка!
4.14 (82.86%) 7 votes

Кристо има най-невероятното и красиво гадже!

В първия учебен ден рапърът Кристо е в ролята на придружител. Ексцентричният певец заведе приятелката си Кристин на първия учебен ден. Момичето е единадесети клас. То учи в търговско-банковата гимназия в столицата. След което двамата отпрашиха за сутрешния блок на Би Ти Ви „Преди обед”, за да раздуят клюката как са се запознали. Връзката им е започнала преди четири месеца и двамата са много щастливи.

Запознали се от модерния клюкарник – социалната мрежа. Момичето добавило Кристо като свой приятел на страницата си във Фейсбук, въпреки че признава, че не е негова запалена фенка на песните му. След това двамата се видели в градинката пред НДК. Рапърът признава, че след като я съзрял за първи път направо „главата му гръмнала”. Той похвали приятелката си пред зрителите на предаването, че тя е момиче с харизма, с излъчване и това безкрайно го е пленило.

Кристо

Кристо е невероятен късметлия с такова гадже бонбон

За първи път се целунали след като излезли на петата си среща. Кристин вече е запознала родителите си с певеца. Той е с четиринадесет години по-голям от нея, но това никак не пречи на любовта им. Майката на Кристин се оказа, че е била подгласничка на конкурса за красота през далечната 1995 година Евгения Калканджиева, шефката на модна агенция „Визаж”.

Въпреки че са заедно едва от четири месеца Кристо и Кристин празнуват подобаващо датата на връзката, когато са се запознали. Тази година певецът изненадал гаджето си, като му направил заря. Нестандартните изненади много допадали и на двамата и те са убедени, че в лицето на другия са си намерили точния човек. Момичето, което е и модел решило да върне изненадата на любимия си. Тя пък сама му ушила панда. Кристин признава, че дотогава не е правила подобно нещо.

Кристо винаги е казвал, че е свободна душа и не може да притежава един човек, но явно душата му в момента е доволна, че има момиче до себе си, което обожава. Рапърът е омагьосан от нейната откровеност и от факта, че винаги казва това, което не й харесва.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Кристо забърса уникална единадесетокласничка!”

  1. Кирил

    май 20. 2016

    Тази Кристин, я шибах преди няколко дни, ама много здраво. Казвам ти човек, голяма кучак е, вие като вълк. Освен това ми разказва, за бившето си гадже, тоя рапърът Кристо, че нещо много, много не го бивало в леглото ( в сравнение с мен).
    Знам ли, може вятър да ми прави, понеже ми изглежда, че е голяма сребролюбка. Само дето при мен освен голям такъц, друго не мога да ѝ предложа !

Добавете коментар