Разкош: Виж палата на голямата Цеца Величкович!

Разкош: Виж палата на голямата Цеца Величкович!
5 (100%) 1 vote

Цеца Величкович обитава истински и разкошен палат, както може сами да се уверите!

Сръбската звезда Цеца Величкович има къща палат на гръцкия остров Кипър. Сградата се простира на около петстотин квадрата и в нея има всички всевъзможни екстри, които сръбската певица е пожелала да се направят. В двора на огромната си къща има и параклис с икони,осветен от църквата в Сърбия. Цеца Величкович разказва, че видяла къщата при една от почивките си с двете си деца Велко и Анастасия тук.

Цеца Величкович

Този палат е домът на горямата певица Цеца Величкович, която прослави Събрия пред света

Нейните наследници дълго време учили на острова и затова ваканциите им били повече време на острова. Щом я съзряла, погледа й се спрял на нея мигновено. Къщата на Цеца Величкович се намира на тиха улица, но това не пречи нейните фенове непрекъснато да я заснемат. Палатът е разположен в тузарския квартал Агия Напа, който най-често е предпочитана дестинация за релакс от руснаци и англичани.

Не се знае за колко се бръкнала звездата на сръбската сцена Цеца Величкович, но се говори, че покупката й е струвала няколко милиона. Семейството на дивата е живеело известно време тук, докато децата й са посещавали училището в Кипър. Но сега, тъй като дълго време са били тук много не обичат да се връщат на острова, признава самата певица.

Сръбската изпълнителка Цеца Величкович сподели, че освен за удобство на семейството си, другата причина да закупи скъпарския дом е заради приятелите си. Цеца Величкович си представяла, че освен за релакс и комфорт на най-милите си същества тя желаела да идват в дома й и много приятели, с които заедно да се веселят.

А всички те не скриват удивлението си от чудния й дом, какъвто разбира се, самата Цеца Величкович си е заслужила многократно заради великолепната си работа и това, че радва толкова много народ на Балканите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар