Елен Колева забърса Майонезата с 1 милион

Гласувайте за статията

Елен Колева успя да измъкне от Майонезата 1 милион

Елен Колева, която се раздели преди дни с известния бизнесмен Александър Найденов, е успяла да го забърше със сумата от 1 милион лева. Двамата имаха връзка близо 4 години. През това време всеки един техен скандал ставаше публично достояние. Елен Колева успя да се облагодетелства с доста материални придобивки по време на връзката си с Майонезата.

Елен Колева

Елен Колева успя да забърше Майонезата с 1 милион лева

Актрисата, която си спечели медийно внимание със скандалния с личен живот, а не със запомнящи се роли в киното и театъра, се оказа доста пресметлива. Още в самото начало на връзката си с Майонезата тя получи от него ключове за луксозно жилище в столичния квартал „Павлово“. Освен това актрисата се сдоби и с няколко лъскави автомобила по време на връзката си с бизнесмена. Двамата се запознават преди няколко години. По онова време Ангел Найденов е бил все още женен, но въпреки това Елен Колева успява да го оплете в мрежите си.

Освен скъпите бижута и почивки, които получава по време на връзката с него, тя сменя гардероба си. Веднага след като започва връзка с него, красавицата започва да се облича с маркови тоалети. Според запознати, дрехите в гардероба на Елен Колева струват над 200 000 лева.

Преди да започне връзката си с милионера, скандалната актриса се обличала предимно от битака, заради скромните си финансови възможности. Започвайки връзка с милионера, тя се превръща в истинска принцеса.

Въпреки, че Елен Колева вече е върнала ключовете за апартамента, който Майонеза й подарил, тя все още не му е върнала луксозните автомобили и бижутата и вероятно няма никога да го направи.

Според запознати, пресметливата актриса е успяла да забърше милионера с 1 милион лева. Освен, че Майонезата плащал за всичките й капризи, по време на връзката си с него невярната Елен Колева се движела с джобни от порядъка на 10-15 000 лева, научи Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

4 коментара to “Елен Колева забърса Майонезата с 1 милион”

 1. Elen Koleva

  сеп. 15. 2014

  Не сте прави,2 милиона са,като включим и разниските по следенето ми и подслушванията,ахахха

 2. Elen Koleva

  сеп. 15. 2014

  Не сте прави,2 милиона са,като включим и разниските по следенето ми и подслушванията,ахахха

 3. Иванеса Илиева

  сеп. 15. 2014

  Angel Naidenov- 😀 😀 😀

 4. zpez

  сеп. 16. 2014

  S tezi pari Majonezata moje da naebe polovin sofia

Добавете коментар