Братя Диневи скандалиизрат с новата си придобивка

Братя Диневи шокираха обществото с най-новата си придобивка. Скандалните хотелиери ще се сдобият с уникален автомобил марка "Порше". От возилото е произведена само една бройка, която ще бъде за милионерите Диневи.  Автомобилът ще бъде с позлатен скоростен лост и волан. Интериорът му е супрелуксозен. Салонът на возилото ще бъде изработен от естествена кожа.

Братя Диневи ще получат новия си автомобил навръх Коледа. Тогава се очаква поръчковото возило да бъде готово. Цветът, който двамата са си избрали е златист хамелеон.

[caption id="attachment_422263" align="alignright" width="300"]Братя Диневи Братя Диневи с ново "Порше"[/caption]

Новият автомобил на милионерите ще вдига скорост от 400 км/ч. Колата може да ускори скоростта си до 100 км/ч само за 0,18 секунди. Благодарение на мощния си агрегат возилото може да развие скорост до 530 км/ч.

Мощността на возилото на братя Диневи е 600 конски сили. Според запознати луксозното "Порше" струва 1 милион евро. Хотелиерите вече са платили 30% от стойността му, научи "Всеки ден".

За никого не е тайна, че братя Диневи са почитателу на мощните и луксозни автомобили. В гаража на двамата богаташи има вече един "Майбах" и "Бугати". Последният автомобил на братя Диневи струваше 6 милиона евро. Те се разделиха с космическата сума в началото на годината.

В гаража на собствениците на комплекс "Марина Диневи" освен суперлуксозните возила присъстват и много ретро автомобили, сред които са уникалните форд "Мустанг" и Шевролет от 1970 година.

Братя Диневи са единствените притежатели в Европа на уникално Ламборгини. От лимитираната серия на автомобила са произведени само 22 бройки. Най-евтиният автомобил в гаража на братя Диневи е последен модел Мерцедес CL, който притежава всички екстри за този клас, предлагани от автомобилния гигант.

Според запознати, стойността на автопарка на братя Диневи възлиза на над 1 милиард лева. Каква ли е следващата придобивка на двамата братя, с която ще ни шашнат, можем само да гадаем.