Черната Златка сложи край на траура си по нероденото дете

Черната Златка успя да скандализира обществото за пореден път.

Само месец след загубата на нероденото й бебе, Черната Златка сложи край на траура си и се появи на светско парти. По всичко личи, че брюнетката е решила да сложи край на сълзите и страданията си по неродената рожба, както и на криенето си у дома. Тя се върна отново към светския си живот като се появи на промоцията на новия клип на Йоанна Драгнева „Силен и Див”. Черната Златка взе участие в снимките за клипа, докато бе бременна.

[caption id="attachment_422254" align="alignright" width="300"]Черната Златка сложи край на траура си по нероденото дете Черната Златка сложи край на траура си по нероденото дете[/caption]

Тя заяви, че след сполетялата я трагедия се показва за пръв път на светско събиране. Черната Златка е категорична, че видеоклипът се е получил повече от страхотно и се радва, че е част от този проект. Брюнетката заяви, че е взела решение да остави кадрите, на които е с бременното си коремче, тъй като няма желание да изтрие спомена за детето, което очакваха така трепетно с възлюбения й Миро, пише pik.bg.

Припомняме, че броени дни след сполетялата я трагедия, Черната Златка се обясни в любов на Миро. Повод за любовното обяснение стана рождения ден на любимия й. Отначало Черната Златка пожела на Миро да я обича още повече, но след това си даде сметка, че няма повече накъде от това. Тя за пореден път използва социалната мрежа Фейсбук и написа, че рожден ден има човекът, който я дарява с вяра и й вдъхва сили да продължи напред и да вярва, че слънцето ще изгрее и на нейната улица. Черната Златка за пореден път не успя да скрие емоциите си и написа, че обича Миро с цялото си сърце. Тя се опитва да си вдъхне кураж, заявявайки, че именно тези трудни моменти ще ги сближат още повече с Миро. В заключение брюнетката посочи, че любимият й е бил винаги до нея и не е пуснал ръката й дори и в трудните моменти.