Тризначките съсипаха продуцента на „ВИП Брадър”

Тризначките съсипаха продуцента на „ВИП Брадър”
5 (100%) 1 vote

Тризначките хвърлиха скандални обвинения върху продуцента на „ВИП Брадър”

Тризначките от Благоевград направо съсипаха продуцента на „ВИП Брадър” Нико Тупарев със скандалните разкрития за него, които направиха обществено достояние.

Те хвърлиха сериозно обвинение върху Нико Тупарев. От несвързаното им пелтечене обаче така и не можа да се разбере дали е искал да ги превърне в жени на повикване в Монако или е твърдял, че са продавали плътта си. Едно обаче стана ясно, тризначките се заканиха, че Нико Тупарев „ще яде калая” до един месец.

Тризначките хвърлиха скандални обвинения върху продуцента на „ВИП Брадър”

Тризначките хвърлиха скандални обвинения върху продуцента на „ВИП Брадър”

В отчаян опит да привлекат отново общественото внимание върху себе си, тризначките, които придобиха популярност покрай участието си във „ВИП Брадър” заявяват категорично, че искат пари за интервютата. Те дори настояват за всяка една от тях да се плати отделно и то като за шест именно защото са известни и знаели много тайни.
По всичко личи, че Вяра, Надежда и Любов се опитват да припечелят някой и друг лев, връщайки общественото внимание върху себе си.

Тризначките от „ВИП Брадър” твърдят, че някой е поръчал убийството им, понеже били влезли в редиците на ГЕРБ.
Както винаги на трите кокони от Благоевград не им липсва самочувствие и те дори си позволяват да твърдят, че са засилили редиците на ГЕРБ и Бойко Борисов е изключително щастлив от факта, че членуват в партията.
Според тях обаче на някого това, че са част от ГЕРБ не се нрави и той е поръчал убийството им.
С този си разказ тризначките от „ВИП Брадър” успяха да хвърлят в шок макар и малобройната си аудитория.
Така и не става ясно обаче кой точно е поръчал убийството им, предвид, че в ГЕРБ има редица по-стойностни хора от тях.

По повод факта, че този сезон на „ВИП Брадър” ще бъде посветен на комунистическите времена, тризначките не пропуснаха да изразят недоволството си и от този режим.
Очевидно под комунизъм те разбират червения кмет Константин Паскалев.
Трите не пропускат да се изфукат, че когато се появили на бял свят, Тодор Живков наредил лично на партийния секретар да им осигури голям общински апартамент, дрехи, три легла, играчки, лек автомобил „Волга”, както и да зачислят една медицинска сестра, който да помага на майка им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар