Шокиращи разкрития за Анджелина Джоли

Шокиращи разкрития за Анджелина Джоли
5 (100%) 1 vote

Неизвестни факти от миналото на Анджелина Джоли излязоха наяве

Шокиращи разкрития за Анджелина Джоли излязоха на бял свят. Сиайс Ръндъл, която е била бавачка на бъдещата холивудска звезда, разкри неподозирани факти от миналато й. Дамата е била не само бавачка на малката Анджи, но и приятелка на нейната майка.

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли била на крачка от смъртта

Според думите на Сиайс, Анджелина Джоли е била много емоцианално дете, което постоянно тревожело родителите си. В ученическите си години Анджелина Джоли преминала през тежко изпитание. Бъдещата акриса страдал от анорексия и заеднос нея и близките й преживели истински кошмар. Сиайс Ръндъл разказва, че състоянието на Анджелина Джоли се влошило и животът й бил в опасност, но за щастие тя успяла да се пребори с коварното заболяване.

Бавачката на холивудската звезда разкри, че като малка тя имала комплекс заради сочните си устни, тъй като заради тях бъдещата актриса отнесла доста подигравки от съучениците си. Имало момент, в който Анджи дори отказвала да ходи на училище заради подигравките на връстниците си.

Анджелина Джоли притеснявала родителите си и с още едно свое странно действие. Бъдещата звезда често се наранявала с остри предмети. Причината за това не била депресия, а желанието на непокорната тийнейджърка да изпита адреналина от ситуация, в която е на ръба.

Бавачката на Анджелина Джоли разкри и причината за паметната й целувка с брат й по време на церемонията за връчване на оскарите за 2001 година. Сиайс Ръндъл каза, че това е бил денят, в който Анджелина Джоли и брат й разбрали, че майка им е болна от рак, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар