Истински влюбен: Юксел Кадриев проговори за партньорката си!

Истински влюбен: Юксел Кадриев проговори за партньорката си!
5 (100%) 1 vote

Юксел Кадриев най-накрая е истински влюбен и щастлив! Но не във Виктория Петрова

Телевизионният водещ Юксел Кадриев си имал нова тръпка. Но това не е колежката му от екрана Виктория Петрова, с която клюката го свързва. В недалечното минало двамата с Вики дори не се дишали, но откакто му е екранна партньорка, поддържат просто добри колегиални и приятелски отношения. Юксел Кадриев бил втрещен от новината, че двамата с Вики са любовници.

Той бил съсипан от непрекъснатите нададки по негов адрес, както и от надничането му в леглото от цяла България. Вече десет години папараци и журналисти не го оставят на мира и следят почти всяка негова крачка. Телевизионерът Юксел Кадриев бил съсипан от злословията около миналото му, от развода със съпругата си Бонка и от това, че е показан в светлина на прожекторите като лош баща към дъщеря си Габи.

Юксел Кадриев

Юксел Кадриев най-после е влюбен истински, но не във Виктория Петрова

Водещият на новините Юксел Кадриев бил разстроен и от факта, че не го повишиха в медията, която работи, а за шеф му сложиха колегата Венелин Петков. Всички тези неприятности съсипвали непрекъснато Юксел Кадриев и той е с диагноза депресия. Пиел куп лекарства и непрекъснато се оплаквал от потиснато настроение, бил все начумерен и разстроен, описват го негови колеги от гилдията. Той дори прибегнал до услугите на ходжа, защото мислел, че е урочасан и затова е с разклатено здраве, а и не му върви напоследък в личния живот.

След като го посетил, последния му обещал бърз възход и засега нещата може би се случвали. Юксел Кадриев имал нова тръпка до себе си и това го правило невероятно щастлив. Той дори побързал да покаже половинката си на светски събития. Момичето работило в нотариална кантора. Стабилната работа, а и характера на блондинката – уравновесена, интелигентна и отговорна засилвала още повече любовта на Юксел Кадриев към нея. Това силно впечатлило нованаря, който се радвал също, че младата дама е и изискана.

Двамата се запознали от почивката на Юксел Кадриев на морето и оттогава били почти неразделни. Още докато почивали, между тях прехвърчали любовни искри и нещата се задълбочили, след като се върнали в столицата. Любовта към момичето върнала усмивката на телевизионера от Би Ти Ви. Юксел Кадриев вече се смеел, изглеждал значително по-добре не само физически, но и психически, твърдят близки до новинаря.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар