Ирина Тенчева разкри истината за себе си!

Ирина Тенчева разкри истината за себе си!
4 (80%) 1 vote

Ирина Тенчева категорично се противопостави на имплантите!

Телевизионната водеща Ирина Тенчева се обяви против изкуствените неща по жените. Красивата половинка на продуцента Иван Христов –  Ирина Тенчева останала приятно изненадана от похвалата, че изглежда добре и най-вероятната причина е, че си е направила някоя и друга пластична операция. Хубавицата обаче отрече да има каквато и да е поправка по себе си.

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева разкри истината за красотата и младостта си

Блондинката Ирина Тенчева заяви категорично, че е против изкуствения бюст, пластичната хирургия като цяло, допълнителните коси, изкуствени мигли и изобщо всичко, което не е естествено и не е така, както природата те е създала. Ирина Тенчева е обяснила, че не е против тези млади момичета и жени, които са прибегнали до разкрасителните манипулации, ботокса, силикона, хиалуроновата киселина, но ги съветва да са изключително внимателни и много осторожно да прибягват до подобни процедури.

Изненадващо моделката Маги Желязкова също като Ирина Тенчева се обяви против разкрасителната хирургия. Бившата Мис България и телевизионна водеща директно заклейми методите за разкрасяване, които са изкуствени и носят различни вероятности от влошаване на здравето.

Винаги вглеждащата си във визията за себе си манекенка Маги Желязкова се обяви против изкуствените неща по тялото и лицето на жените. Тя дори създаде клип, в който открито говори за рисковете и за опасностите, които крие пластичната хирургия за тези, които се навиват да легнат под скалпела.

След като се раздели със съпруга си Борислав Желязков-и известен като Боби Манекена, моделката доста време вилня из нощните заведения, късайки синджира на благоприличието. Тя се показа като разкрепостена жена, която дори си хвана набързо след развода ново гадже. Маги Желязкова тотално реши да промени и визията си, като разбира се не забрави и услугите на пластичните хирурзи.

Но явно Маги Желязкова се е осъзнала и е видяла и „подводните” камъни, които носят подобни манипулации, доставени от острието на скалпела. Затова манекенката откровено споделя преживяното и то от личен опит, като се опитва да предпази младите момичета от редица безумия. Също както и откровената Ирина Тенчева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар