Цветан Василев – действащ агент на ДАНС?

Цветан Василев – действащ агент на ДАНС?
3.33 (66.67%) 3 votes

Цветан Василев не е в Сърбия и властите в България са наясно с това

Цветан Василев е действащ агент на ДАНС! Скандалната новина беше разпространена от офицер от контраразузнаването, заемащ висок пост. Мъжът, който предпочете да запази анонимност, разкри, че злополучният шеф на КТБ е бил вербуван още по времето на управлението на Тройната коалиция и кабинета, оглавяван от Сергей Станишев. Бивш заместник-председател на ДАНС си е осигурил услугите на Цветан Василев, който от тогава съгласува всички свои действия с държавата.

Цветан Василев

Цветан Василев

Точно заради това офицерът е категоричен, че в момента само се симулира издирването на банкера, който със сигурност не се намира в Сърбия. Факт, който е добре известен на родните власти, които обаче имат изгода да се правят, че не знаят местонахождението на Василев.

Правни експерти подкрепят думите на мъжа, допълвайки, че ако Цветан Василев наистина беше в западната ни съседка, досега да е екстрадиран обратно в родината. Според източници, пожелалил анонимност, Цветан Василев се намира в Москва, при това от близо един месец. В руската столица той е влязъл с аржентински паспорт и най-вероятно изобщо няма намерение да се връща в България, тъй като се ползва с подкрепата на влиятелни руски бизнесмени, предават от Агенция ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Цветан Василев – действащ агент на ДАНС?”

  1. Danche Grudi Markov

    сеп. 14. 2014

    UJAS VIE SE PODIGRAVATE SUS VSI4KI .-E TOVA AKO E DURJAVA ,

Добавете коментар