Христо Сираков отново с 23-годишно гадже

Христо Сираков отново с 23-годишно гадже
5 (100%) 2 votes

Христо Сираков заби поредното младо гадже

Христо Сираков отново се уреди с младо гадже. 57-годишният бизнесмен открай време не крие афинитета си към момичета, двойно по-млади от него. И този път Ицо Стоте манекенки, както е известен богаташът, не изневери на стила си. Бдителни папараци успяха да изловят Христо Сираков на откриването на нов пиано бар в София, придружен от неизвестна къдрокоса брюнетка.

Христо Сираков

Христо Сираков

Гостите на заведението издават, че двамата цяла нощ не се отделили един от друг като не спирали да си разменят нежни погледи и докосвания. Очевидци се кълнат, че новата на Христо Сираков е на не повече от 23-24 години. Според тях обаче госпожицата не е нищо впечатляващо като визия, особено в сравнение с предишните му завоевания.

Възможно е обаче това да е напълно умишлено. След като се напати от амбициозни златотърсачки, нищо чудно Христо Сираков да е решил да се ориентира към по-скромно като визия момиче, за да е сигурен, че няма да бъде отново измамен, предават от ПИК.

Както знаете, историята с предишната му половинка Биляна Евгениева, стана пословична за изневяра. Бизнесменът дори се беше сгодил за моделката, когато се оказа, че тя му слага рога с футболиста Благой Георгиев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Христо Сираков отново с 23-годишно гадже”

  1. Emille Boev

    сеп. 14. 2014

    МЛАДЕЖИТЕ ПОЕБАВАТ, ДЕДО ИЦО ПЛАЩА….

  2. Kiro Slepoto

    сеп. 14. 2014

    govori se 4e ico stote manekenki e pravil troika s maria kalendarska i denica gadjeva

Добавете коментар