Христо Сираков заби поредното младо гадже

Христо Сираков отново се уреди с младо гадже. 57-годишният бизнесмен открай време не крие афинитета си към момичета, двойно по-млади от него. И този път Ицо Стоте манекенки, както е известен богаташът, не изневери на стила си. Бдителни папараци успяха да изловят Христо Сираков на откриването на нов пиано бар в София, придружен от неизвестна къдрокоса брюнетка.

[caption id="attachment_422173" align="alignright" width="300"]Христо Сираков Христо Сираков[/caption]

Гостите на заведението издават, че двамата цяла нощ не се отделили един от друг като не спирали да си разменят нежни погледи и докосвания. Очевидци се кълнат, че новата на Христо Сираков е на не повече от 23-24 години. Според тях обаче госпожицата не е нищо впечатляващо като визия, особено в сравнение с предишните му завоевания.

Възможно е обаче това да е напълно умишлено. След като се напати от амбициозни златотърсачки, нищо чудно Христо Сираков да е решил да се ориентира към по-скромно като визия момиче, за да е сигурен, че няма да бъде отново измамен, предават от ПИК.

Както знаете, историята с предишната му половинка Биляна Евгениева, стана пословична за изневяра. Бизнесменът дори се беше сгодил за моделката, когато се оказа, че тя му слага рога с футболиста Благой Георгиев.