Георги Илиев забил манекенката, когато била едва на 17

Георги Илиев е голямата любов на Жени Калканджиева! Малко известен факт е, че най-успешната българска манекенка е имала връзка с Главния още когато е била на 17 години. По това време Калканджиева вече е сред най-утвърдените манекенки на прехода, въпреки крехката си възраст. Тя е част от групичката хубавици на доайена в бранша Петър Генадиев.

[caption id="attachment_422170" align="alignright" width="300"]Георги Илиев е голямата любов на Жени Калканджиева Георги Илиев е голямата любов на Жени Калканджиева[/caption]

Георги Илиев пък вече гради империята си и се ползва с име в светските среди. Двамата се срещат и помежду им пламва бурна любов, издават техни близки, научиха от hotarena.net. В живота на Калканджиева обаче вече се е появил и Красимир Маринов - Маргина. Раздвоена в чувствата си между двамата, Жени решава да избяга в Италия, където се отдава на кариерата си на модел.

Две години по-късно красавицата се завръща в България и основава Визаж. Георги Илиев обаче вече е с Мая и пътищата им се разделят. Въпреки всичко обаче близки до манекенката са категорични, че именно застреляният бос на ВИС-2 е голямата й любов.

И е в основата на решението й да кръсти сина си като него - Георги. Под предлог, че го кръщава на баща си.