Татяна Акимцева е била открита застреляна в апартамент в Москва

Татяна Акимцева - една от най-известните руски адвокатки, е била открита мъртва. Жената е била разстреляна в апартамент, намиращ се в руската столица Москва. Тялото на адвокатка е било цялото надупчено от куршуми, разкриват разследващите престъплението.

[caption id="attachment_422167" align="alignright" width="300"]Татяна Акимцева Татяна Акимцева[/caption]

Татяна Акимцева е била убита заедно с мъж, чиято самоличност все още се пази в тайна. Телата на двамата са били открити едно до друго в жилище на улице Хашек в руската столица. И двете жертви са били застреляни, издават от полицията в Москва, без да дават повече информация по случая. Знае се само, че убитият заедно с Татяна Акимцева мъж е бил на 42 години. Не се съобщава и какви са били отношенията между него и адвокатката.

Разследващите тепърва ще установяват кой е извършителя на убийството, както и мотивите за действията му. Татяна Акимцева е една от най-търсените адвокатки в Русия. 59-годишната жена е защитавала интересите на редица звезди от местния шоубизнес, сред които Алла Пугачоваа и Филип Киркоров, Кристина Орбакайте - дъщерята на Пугачова, фигуриста Евгений Плюшченко, както и на Оксана Долгова - бивша съпруга на вицепрезидента на Лукойл, предават от "24 часа".