Татяна Акимцева – адвокатка на Филип Киркоров и Алла Пугачова – зверски убита

0

Татяна Акимцева е била открита застреляна в апартамент в Москва

Татяна Акимцева – една от най-известните руски адвокатки, е била открита мъртва. Жената е била разстреляна в апартамент, намиращ се в руската столица Москва. Тялото на адвокатка е било цялото надупчено от куршуми, разкриват разследващите престъплението.

Татяна Акимцева
Татяна Акимцева

Татяна Акимцева е била убита заедно с мъж, чиято самоличност все още се пази в тайна. Телата на двамата са били открити едно до друго в жилище на улице Хашек в руската столица. И двете жертви са били застреляни, издават от полицията в Москва, без да дават повече информация по случая. Знае се само, че убитият заедно с Татяна Акимцева мъж е бил на 42 години. Не се съобщава и какви са били отношенията между него и адвокатката.

Разследващите тепърва ще установяват кой е извършителя на убийството, както и мотивите за действията му. Татяна Акимцева е една от най-търсените адвокатки в Русия. 59-годишната жена е защитавала интересите на редица звезди от местния шоубизнес, сред които Алла Пугачоваа и Филип Киркоров, Кристина Орбакайте – дъщерята на Пугачова, фигуриста Евгений Плюшченко, както и на Оксана Долгова – бивша съпруга на вицепрезидента на Лукойл, предават от „24 часа“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.