Любо Нейков изтормозил до крайност хората си, за да изкарва пари

Любо Нейков е прибрал половин милион от лятното си турне с Комиците. Актьорът, който е и продуцент на предаването, се е облажил сериозно покрай изявите на шоуто през лятото. Според запознати, само за две седмици пълничкият актьор е изкарал чисти около половин милион лева, тъй като само неговият личен хонорар на участие е 15 бона.

[caption id="attachment_422164" align="alignright" width="300"]Любо Нейков Любо Нейков[/caption]

Очевидно турнето на Комиците е минало повече от успешно. Самият Любо Нейков лично се похвали, че във всеки един град той и колегите му са излизали пред не по-малко от 7 000 души публика. Във Варна, благодарение на доста по-голямата зала, хората са били двойно повече, научиха от ПИК. Пускани са дори допълнителни правостоящи, макар че цената на билетите е била не малка - между 12 и 20 лева на човек.

Отделно Любо Нейков е получил и 250 бона от спонсори, издават го хора от екипа му. Които са бесни на шефа си заради начина, по който ги експлоатира. Актьорът буквално докарала екипа си на ръба на изтощението след като ги принудил в рамките на турнето да излизат на сцена всяка вечер, да дават максимума от себе си, на другия ден през деня да пътуват и вечерта отново да излязат пред публиката.

Шефът им не желаел да дава допълнително пари за хотели и затова буквално злоупотребявал с хората си.