Джордж Клуни отсвири Дарина Павлова

Джордж Клуни отсвири Дарина Павлова
5 (100%) 1 vote
Дарина Павлова не присъства в сватбения списък на американската звезда

Холивудската знаменитост Джордж Клуни прецака с покана за сватбата си Дарина Павлова – пише „България днес”. От близо месец г-жа Мулти се надява актьорът официално да я покани на венчавката си с ливанката Амел Аламудин, която ще бъде в по-тесен семеен кръг на 27 септември във Венеция – отбелязва изданието. Преди това двамата влюбени ще разменят обетите си в Челси. Понеже сватбеното тържество ще е само с най-близките на двойката, влюбените решили да стеснят кръга на гостите си до 60 души.

Джордж Клуни

Клуни с красивата си избраница

„Венцислава, заварената дъщеря на Дарина Павлова, е сред официално поканените, защото съпругът й Тарек Микнас е първи братовчед на булката. Засега Дарина не е в списъка с гостите” – обясни приятелка на г-жа Мулти, която е в течение на подготовката на грандиозното събитие. Очаква се кум на холивудския ас и красивата адвокатка да е самият Брад Пит, който наскоро също мина под венчило с жена си Анджелина Джоли.
Изданието припомня, че Дарина Павлова се запозна лично с Джордж Клуни на сватбата на Венцислава, първородната наследничка на Илия Павлов. Заварената щерка на Дарина се омъжи преди повече от месец в замък край Флоренция. В момента 50-годишната Дарина Павлова е във ваканция със сина си Илия-Калоян и дъщеря си Паола.

Само преди дни медиите писаха, че г-жа Мулти вече избира тоалет за сватбата на Клуни. Е, сега поне това „бреме“ ще падне от плешките й.

Дарина Павлова

Дарина Павлова на сватбата на Венцислава

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Джордж Клуни отсвири Дарина Павлова”

  1. Nikolay Petrov

    сеп. 13. 2014

    Na nashata kazanlashka selyanka mai mirishat krakata da e s Kluni ! Tova che si plashta za prisastvie krai razni zvezdi i znamenitosti ne ya pravi izvestna …
    Dart verek !

Добавете коментар