Дарина Павлова не присъства в сватбения списък на американската звезда

Холивудската знаменитост Джордж Клуни прецака с покана за сватбата си Дарина Павлова – пише „България днес”. От близо месец г-жа Мулти се надява актьорът официално да я покани на венчавката си с ливанката Амел Аламудин, която ще бъде в по-тесен семеен кръг на 27 септември във Венеция – отбелязва изданието. Преди това двамата влюбени ще разменят обетите си в Челси. Понеже сватбеното тържество ще е само с най-близките на двойката, влюбените решили да стеснят кръга на гостите си до 60 души.

[caption id="attachment_422159" align="alignleft" width="300"]Джордж Клуни Клуни с красивата си избраница[/caption]

„Венцислава, заварената дъщеря на Дарина Павлова, е сред официално поканените, защото съпругът й Тарек Микнас е първи братовчед на булката. Засега Дарина не е в списъка с гостите” – обясни приятелка на г-жа Мулти, която е в течение на подготовката на грандиозното събитие. Очаква се кум на холивудския ас и красивата адвокатка да е самият Брад Пит, който наскоро също мина под венчило с жена си Анджелина Джоли. Изданието припомня, че Дарина Павлова се запозна лично с Джордж Клуни на сватбата на Венцислава, първородната наследничка на Илия Павлов. Заварената щерка на Дарина се омъжи преди повече от месец в замък край Флоренция. В момента 50-годишната Дарина Павлова е във ваканция със сина си Илия-Калоян и дъщеря си Паола.

Само преди дни медиите писаха, че г-жа Мулти вече избира тоалет за сватбата на Клуни. Е, сега поне това "бреме" ще падне от плешките й.

[caption id="attachment_422160" align="aligncenter" width="300"]Дарина Павлова Дарина Павлова на сватбата на Венцислава[/caption]