Димитър Бербатов съкрушен заради брат си!

Димитър Бербатов съкрушен заради брат си!
5 (100%) 2 votes

Братът на Димитър Бербатов здраво го загази!

Братът на футболиста Димитър Бербатов – Асен може и да лежи дълго в затвора. По-малкият брат на световната футболна звезда го заплашват между две и осем години зад решетките и глоба в размер от пет до двадесет хиляди лева. Асен Бербатов може да лежи в тюрмата заради притежание и разпространение на вредни медицински вещества.

Малкият брат на футболната звезда ще отговаря пред съда в родния си град Благоевград за две свои престъпления. Те са извършени през ноември 2012 година и през март на следващатагодина. Асен Бербатове бил сгащен от хората на реда как продава вредни вещества пред заведения, пицария и кафенета. Установено е количеството, което е пласирал Асен и цената, получил за търговията си с вредните вещества.

Бербатов

Димитър Бербатов е силно наранен от действията на родния си брат

Асен Бербатов може да отнесе и две години на топло, тъй като той е заловен да управлява моторно превозно средство, след като му е отнета шофьорската книжка. Обвинението на прокуратурата е внесено в Окръжния съд. Асен Бербатов е шофирал колана на съпругата си „Сеат Леон”, след като преди две години полицията му отнема книжката и оттогава той няма документ, че може да управлява.

Миналата година Асен Бербатов бе осъден на първа инстанция за година условно и глоба в размер на две хиляди лева по същите обвинения. Тогава полицаите откриха упойващо вещество, скрито в детското столче на момчето му. Сега, ако присъдата стане ефективна, Асен Бербатов трябва да излежи и нея, наред с останалите години, които ще му лепнат. Асен Барбатов обжалва присъдата тогава в окръжния съд в Кюстендил.

Според близки до фамилията единственото нещо, което направил Димитър Бербатов бил да плати гаранцията от пет бона на брат си първия път, когато той е заловен с упойващото вещество. Но той окончателна е вдигнал ръце от „черната овца” от спортното семейство. Гаранцията е платил заради молбата на родители си, но повече заявил, че няма да помага на брат си.

Голямата звезда на родния футбол доказа, че напълно е изоставил на произвола на съдбата по-малкия си брат. И вече го оставя сам да „сърба това, което си е надробил”. Затова Димитър Бербатов категорично заявил, че няма да се бърка в работата на правораздавателните органи и полицията, за да вади брат си от „калта”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар