Бомба: Ето как Брад и Анджелина шашнаха света!

Бомба: Ето как Брад и Анджелина шашнаха света!
5 (100%) 1 vote

Брад Пит и Анджелина Джоли шашнаха с предбрачния си договор!

Брад Пит и вече законната му съпруга Анджелина Джоли доказаха, че са велики. Холивудските звезди са обичани не само заради това, което са и в което се превъплъщават в ролите си, но и заради духа, който носят. Това е проличало и от модерните на запад, а и вече налагащите се у нас предбрачни договори. Преди да казаха заветното си „да” в замъка си във Франция двамата се разбрали как трябва да бъдат разпределени натрупаните средства от работата им в киното.

Анджелина Джоли и Брад Пит

Ето го договорът на Брад Пит и Анджелина Джоли

Брад Пит и Анджелина Джоли са двойка от десетина години и по време на съвместното си съжителство отглеждат шест деца. Трите от тях са им собствени, останалите са осиновени. Но в договора си двойката не дели децата, а напротив защитава правата им. Затова, за разлика от повечето известни и легендарни двойки, двамата са акцентирали в договорите си именно отношението и грижата към децата си при евентуална раздяла.

В предбрачното си споразумение двамата актьори ясно и категорично заявяват, че ако Брад Пит залюби друга жена и изостави семейството си, Анжи поема изцяло роздителските права върху шестте им деца. При евентуален развод двамата си отиват с тези пари, които са спечелили преди брака си. Брад Пит има в сметките си 240 милиона долара, докато любимата му притежава около петдесет и пет милиона долара по-малко.

Всички парични знаци, които двойката ще натрупа по време на законното им съжителство, при евентуален развод се разпределят по равно на шестте им деца в попечителски фондове. Звездите са си подготвили и своите завещанията. Част от средствата в сметките си двамата дават на сиропиталища в страните, от където са осиновени децата им. Няколко милиона красивата Анджелина Джоли дава за борбата срещу коварната болест на века-рак.

Припомняме, че Анджелина Джоли премахна двата си яйчника и гърдите си от страх, че може да се разболее от коварната болест. Притеснението й бе заради това, че майка й си отиде от този свят именно от жестоката болест. Лекарите я посъветваха да си направи тези операции, защото според тях вероятността и дъщерята да заболее от рак е огромна. Затова Анджи предприе тази крайна мярка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар