Феноменално: Заснеха чудовището от Лох Нес?! (ВИЖ ТУК)

Феноменално: Заснеха чудовището от Лох Нес?! (ВИЖ ТУК)
5 (100%) 1 vote

Заснеха ли чудовището от Лох Нес или това отново е илюзия?!

Чудо! Дали чудовището от Лох Нес живее само в едноименното езеро. Или има още подобни същества и в езерата наоколо. Този въпрос си задава 24-годишната фотографка Ели Уилиамс. Родената във Великобритания девойка решила да снима смяната на сезоните над езерото Уиндърмиър. Тя била очарована от невероятните красоти наоколо и изобщо цялата природа на Шотландия, където се намират в близост двете езера.

Затова заредила камерата си на автоматичен режим и запознала подготовка по пренощуването си. Тя си направила палатка, разходила се, полюбувала се на природните забележителности наоколо и си легнала. На другата сутрин разгледала снимките, направени през нощта. Но все още камерата й била настроена на запис, затова тя разгледала заснетото на своя смартфон.

чудовището от Лох Нес

Невероятно – наистина ли това е чудовището от Лох Нес?!

Тъй като видимостта на екрана му не била особено голяма, по-късно 24-годишната фотографка ги изгледала на голям екран. Но преди това забелязала на телефона си, че е влязло в обектива някакво животно, като в първия момент тя оприличила на гъска или друга водна птица.

Но след като го разгледала картинката на по-голяма площ установила, че не е това, което си помислила в първия момент. Тя шокирано установила, че животното е доста по-голямо на размер. Освен че било доста по-огромно от водна птица, главата му приличала на нещо средно между кон и змия. Все пак тя останала безкрайно изненадана и попитала по-късно читателите на вестника, пред който дала изявление „Мирър” кой какви предположения има за това същество.

Момичето знае, че подобно на това чудовището от Лох Нес се намира само и единствено в езерото Лох Нес, но не и на езерото, където тя е направила снимките. А въпросното езеро с фотосесията й, дори и да е разположено наблизо, все пак се намира на известно разстояние от него.

Според местните власти обаче появата на подобно същество не е изненада и в езерото Уиндърмиър.

Защото съществуват доста разкази на очевидци, че и в това езеро са видели подобно на чудовището от Лох Нес. Последното виждане на съществото е регистрирано през 2006 година. Тогава свидетелят описва, че се натъкнал на чудовище с огромни размери, с гърбица, като главата му наподобявала нещо средно между конска и змийска.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар