Сашо Диков не може да забрави Аня Пенчева

Гласувайте за статията

Сашо Диков все още не може да забрави Аня Пенчева и изпитва вина за раздялата им

Сашо Диков все още не може да прежали бившата си съпруга Аня Пенчева. Журналистът изпраща с повод и без повод цветя и подаръци на бившата си.

Сашо Диков

Сашо Диков все още не може да прежали Аня Пенчева

Днес тя навършва 57 години и със сигурност Сашо Диков ще я изненада с огромен букет и подарък, както прави всяка година, откакто двамата не са заедно, научи Хот арена. Съпругът на Аня Пенчева нямал нищо против бившия й да й изпраща цветя, но въпреки това като всеки мъж и той изпитва ревност и я ревнува от първия й съпруг.

Въпреки твърденията, че Сашо Диков и Аня Пенчева са се разделили заради настоящия съпруг на актрисата, тя многократно е отричала това. Причината за раздялата на Сашо Диков и любимата му не е друг мъж, а факта, че журналистът пренебрегвал постоянно актрисата заради служебните си ангажименти.

Аня Пенчева решила да се разведат, тъй като не можела да се примира с факта, че е на второ място в живота на журналиста. И до ден днешен Сашо Диков продължа да се измъчва от раздялата им и обвинява себе си за нея. Угризенията, които има, са причината за постоянните му жестове към нея.

От своя страна и Аня Пенчева няма нищо против това и не отказва нито цветя, нито нежна ласка от страна на Сашо Диков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Сашо Диков не може да забрави Аня Пенчева”

  1. Nikolay Petrov

    сеп. 12. 2014

    Dran-dran-golemia sporten jurnalist s "golemite' zadaljeniya ! Yavno i dvamata sa krashkali zdravo ot semeinoto gnezdo,a i kurveto ne e izpusnalo finansoviya kelepir !

Добавете коментар