Името на победителя във ВИП Брадър се знае от сега

Задава се един от най-сензационните сезони на ВИП Брадър. Причината за това са колоритните участници, които ще участват в новия сезон на риалитито. Безспорно най-интересни за зрителите ще бъдат шефката на "Визаж" Евгения Калканджиева и нейният съпруг Тачо, с когото тя е пред развод.

[caption id="attachment_422116" align="alignright" width="300"]ВИП Брадър Вероятно Калканджиева ще стане финалист в новия сезон на ВИП Брадър[/caption]

Калканджиева е и участникът, който ще прибере най- висок хонорар. След дълги увещания тя склони да участва във ВИП Брадър. Шефката на модната агенция склонила да влезе в образцовия дом на ВИП Брадър срещу чек от 80 000 лева. Отделно Тачо ще получи около 50 000 лева, научи Хот арена.

С хонорара си Калканджиева успя да измести дори звезди от ранга на Йорданка Христова и Камелия Тодорова, които също ще участват във ВИП Брадър, но ще получат значително по-ниски хонорари.

Благодарение на драмата, която изживява в момента, вероятно Калканджиева ще спечели веднага сърцата на зрителите пред малкия екран. Вероятно това ще я изстреля към върха и тя ще грабне голямата награда. Напомняме ви, че досега повечето от победителите в риалитито успяваха да спечелят сърцата на зрителите именно чрез личните си драми. Такъв беше случаят с Миро, който не успя да прежали невярната си съпруга.

По всяка вероятност и този път зрителите на ВИП Брадър ще изберат за победител участника с най-драматична съдба.