Анджелина Джоли и Брад Пит побързаха да уредят отношенията си в случай, че се разведат

Анджелина Джоли и Брад Пит най-накрая се ожениха. Наред със сватбата им обаче дойде ред и на традиционните в случая битовизми, а именно - предбрачният договор, който си е абсолютно задължителен за брак между звезди от техния калибър, които на всичкото отгоре притежават и милиони долари в сметките си. И имат общи деца. Именно с децата е свързана и най-необичайната клауза в договора на звездите.

[caption id="attachment_422108" align="alignright" width="300"]Анджелина Джоли и Брад Пит Анджелина Джоли и Брад Пит[/caption]

В предбрачното споразумение изрично се споменава, че ако Брад напусне Анджелина заради друга жена, шестте им деца ще останат при майка си. Реално погледнато, по този начин Джоли на 100% връзва съпруга си за себе си, тъй като е публичен факт, че хубавецът умира за децата си. И никога не би се разделил с тях.

Следващата клауза от договора, съвсем естествено, касае парите на двете звезди. Към момента на сключването на брака Брад Пит разполага с 240 милиона долара, а половинката му - със 185. При евентуален развод, те ще запазят тези си състояния, а всичко, натрупано по време на брака, ще отиде в специален фонд за децата на Анджелина Джоли и Брад Пит, научиха от Агенция ПИК.