Принц Хари е катастрофирал жестоко след като е бил преследван от друг автомобил

Принц Хари е станал жертва на атентат. Синът на Чарлз и Даяна е катастрофирал жестоко в Лондон, а вследствие на удара един от охранителите му се намира в болница с много тежки травми и опасност за живота. За състоянието на самия принц Хари за момента не се съобщава никаква информация.

[caption id="attachment_422103" align="alignright" width="300"]Принц Хари стана жертва на атентат Принц Хари стана жертва на атентат[/caption]

Катастрофата е станала вчера привечер, докато принц Хари е пътувал за официално събитие, на което е трябвало да бъде специален гост. В един момент обаче шофьорът му забелязал, че бяла тойота се е присламчила към тях и ги следи непрестанно. В един момент автомобилът се опитал да се удари челно в колата, в което се возел и принца. Единствено бързата реакция на шофьора предотвратила трагедията.

Мъжът успял да извие колата и да избегне директния удар, който е можело да завърши фатално. Единият от бодигардовете на принц Хари обаче пострадал сериозно след като се опитал да препречи пътя на автомобила с мотора си, научиха от hotarena.net. В момента тече разследване на случилото се, органите на реда в Англия не изключват възможността за атентат срещу принца.