Дарина Павлова е сред ВИП персоните, поканени на сватбеното тържество

Вдовицата на Илия Павлов – Дарина Павлова, вече се е похвалила на софийските си приятелки, че е получила покана за звездната сватба, която ще се състои на 27 септември във Венеция – пише „Уикенд”. Тогава 53-годишният Джордж Клуни ще се обвърже официално с 36-годишната ливанка Амал Аламудин. Чернокосата адвокатка наскоро се сроди с фамилията Павлови. Бъдещата г-жа Клуни е първа братовчедка на Тарек Микнас – милионера, за когото се омъжи Венцислава, доведената дъщеря на Дарина Павлова.

[caption id="attachment_422085" align="alignleft" width="300"]Дарина Павлова Дарина Павлова на сватбата на Венцислава[/caption]

Мадам Мулти все още се двоумяла за тоалета, с който да дефилира на венчавката. Спряла се е на две рокли, дело на любимите й дизайнери Валентино и Оскар де ла Рента. С официална одежда за 30 хил. лв. в бледорозово, произведение на американския творец, Дарина обра овациите на сватбата на Венци във Флоренция през юли. Дарина Павлова изпитвала сериозен проблем при избора на подарък на младоженците. Засега се е спряла на диамантена огърлица за Амал, тъй като тя е ценителка на елитните бижута. Не е ясно обаче какъв ще е подаръкът за младоженеца. От зетя на Дарина – Тарек, младото семейство щяло да получи мезонет в Дубай, където е съсредоточен рекламният бизнес на фамилията Микнас - отбелязва изданието.