Юксел Кадриев и Венелин Петков не могат да се понасят

Юксел Кадриев и Венелин Петков водят тиха война от няколко години. Враждата им датира от началото на тяхното запознанство. Назначението на Юксел Кадриев като новинар в бТВ стана причината за недоволството на Венелин Петков, който по онова време също се изявяваше като тв водещ на новите.

[caption id="attachment_422063" align="alignright" width="300"]Юксел Кадриев Юксел Кадриев и Венелин Петков не си говорят[/caption]

Бившият на Гена Трайкова не могъл да преглътне факта, че той и колегата му, който е просто говорител в бТВ, ще получават една и съща заплата.

Напрежението между двамата ескалира още повече в последните месеци, откакто Венелин Петков стана шеф на новините. Двамата вече дори не се поздравяват, когато се засекат в коридорите на бТВ. Юксел Кадриев не е бил сред поканените на партито по случай рождения ден на Венелин Петков, което се състоя в заведение в близост до офисите на телевизията.

Юксел Кадриев се дразни от високомерието на колегата и факта, че постоянно изтъква, че е завършил журналистика и английска филология. И докато самочувствието на Венелин Петков е наистина оправдано и той гради кариера, благодарение на уменията си, то Юксел Кадриев няма шанс за израстване в професията.

Единственото, което скандалният новинар прави напоследък е да влиза редовно в рубриките на "Господари на ефира", което допълнително изнервя шефа му. Венелин Петков побеснявал след всеки гаф на Юксел Кадриев, което допълнително нажежава напрегната обстановка в нюзрума, пише Хот арена.