Преслава и Бирмата си спретнаха поредния лют скандал

Преслава и Бирмата си спретнаха поредния жесток скандал, които стана публично достояние. От началото на връзката си двамата са като куче и котка. Причината за непрестанните им скандали е необузданата ревност от страна на пайнерката към нейния любим, както й сприхавия му нрав.

[caption id="attachment_422057" align="alignright" width="300"]Преслава Преслава и Бирмата се сдърпаха отново[/caption]

Въпреки слуховете, че двамата са се разделили Преслава и Бирмата са все още заедно. На последната им разпра се натъкнаха папараци на вестник "България днес". В основата на скандала между фолкаджийката и милионерския наследник, както винаги стои ревност.

Бирмата бил на кафе със свой приятел в района на Докторската градина. Милионерът провел разговор по телефона, който продължил близо 15 минути. По всичко личало, че разговорът не е особен приятен. Бирмата не само на няколко пъти повишил тон, но и дори потропвал нервно с крак.

Персоналът на заведението коментира, че той е разговарял с Преслава, която очевидно не е знаела за срещата на любимия си с неговия приятел. Явно Преси отново не е сдържала нервите си и е избухнала в пристъп на гняв и ревност.

При последната свада на двойката, която се разигра пред очите на десетки посетители на известен нощен клуб в Слънчев бряг, влюбените си размениха освен обидни думи и шамари. Преслава се размина със синини по лицето, а Бирмата със спукана вежда.