Росица Иванова беше сред най-търсените БГ модели и една от най-красивите носителки на титлата Мис България

Росица Иванова беше сред най-красивите носителки на титлата Мис България. Красавицата за нула време се превърна в една от най-търсените родни манекенки преди няколко години.

[caption id="attachment_422048" align="alignright" width="300"]Наркотици съсипаха Росица Иванова Наркотици съсипаха Росица Иванова[/caption]

В момента от нея обаче няма и следа. Според някои Росица Иванова се е покрила в чужбина, а според други тя си е в България, но се крие заради зависимостта си към наркотиците.

Именно те са причината някогашната красавица да тръгне стремглаво надолу след като всички и предричаха блестяща кариера. Прекалено голямото внимание към нея, космическите хонорари и лъскав живот обаче не се отразиха добре на скромното момиче от провинцията.

За капак и болезнената раздяла с виден банкер съвсем разбиха нервите й и тя започна все по-често да посяга към дрогата, разказват хора от модните среди. Красавицата започнала да изпада и в депресии, от които търсела избавление в пиянските вечери и дрогата. След една такава нощ Росица Иванова се събудила в болницата заради приета свръхдоза.

Оттогава насам следите й се губят, научиха от Блясък, цитирани от БЛИЦ.