Край няма: Виж одисеята на Жени Калканджиева и Тачо!

Край няма: Виж одисеята на Жени Калканджиева и Тачо!
5 (100%) 1 vote

Жени Калканджиева и Тачо преживяха цяла одисея!

Жени Калканджиева отново прибра мъжа си Тачо. Шефката на модна агенция „Висаж” и съпругът й живееха разделени и дори готвеха официален развод. Бившата Мис България и телевизионна водеща направила крачката в името на малкия им син Георги. Момченцето вчера навърши пет години и отсега прави номера, копира номерата на родителите си. Щастливата родителка се похвали, че малкия бил срамежлив като татко си, но когато извърши някоя поразия гледал хитряшки като самата Жени.

Наследникът на Жени и Тачо имал за приятели в детската градина момичета и мечтаел да стане екшън герой или футболист като порасне. Момченцето успешно се справяло и с трудните ходове на шахмата.

Жени Калканджиева

Любовта на Жени Калканджиева и Тачо е цяла одисея

Жени Калканджиева е в трескава подготовка за предстоящия конкурс „Мис България”. Събитието ще се проведе през следващия месец. Припомняме, че Стефан Манов-Тачо напусна дома им, след като с Жени направиха втори опит да заживеят отново заедно. Жени Калканджиева и няколко години по-младият от нея съпруг рязко си влошиха отношенията след забежката на Тачо с моделката Зорница Линдарева.

Двамата бяха уловени в крачка, а гузния Тачо се покри в чужбина, за да утихне шума, който се вдигна тогава заради забежката му. Самата Жени по-късно пред медиите обясни, че му е простила, защото и тя самата не знае доколко може да бъде вярна в една връзка. За да докаже думите си, Жени Калканджиева дори се сдобри и зарови томахавката с бившата любовница на Тачо. Съпрузите отново се събраха, но за кратко.

По-късно обаче името на популярната красавица Жени Калканджиева беше замесено с това на известен мафиот от подземния свят. Сега семейството се събира за пореден път. Жени Калканджиева твърди, че са направили крачката заради детето си. Колко обаче ще издържат да заживеят двамата пак под един покрив само бъдещето ще покаже.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Край няма: Виж одисеята на Жени Калканджиева и Тачо!”

  1. Nikolay Petrov

    сеп. 12. 2014

    A stiga veche s shtatnite zastaryavashti kurvi! Che na vsichkoto otgore narkomanki i piyandeta ! Bila e hubava i mlada,veche e stara – da dava pat na drugite kurventii !

Добавете коментар