Любо Киров проговори за инцидента

Гласувайте за статията

Любо Киров проговори за ужасната катастрофа, която претърпя вчера

Любо Киров от група „Те“, който вчера катастрофира тежко, проговори за инцидента. Изпълнителят проговори в ефира на сутрешния блок за тежкия инцидент, който претърпя. Той разказа, че се е ударил на път за концерта си в Бургас. Според него е истинско чудо, че е оцелял. Любо Киров сподели, че джипът му е смазан до неузнаваемост, но по необясними за него причини се е разминал без охлузвания от страна на шофьорското място.

Любо Киров

Любо Киров проговори за инцидента

Певецът, който все още е в шок от преживяното, разказа, че се е движил с допустимата скорост за този пътен участък – 140 км/ч, но е попаднал в голяма локва и тази скорост се е оказала прекалено висока. Любо Киров загубил контрола върху управлението на джипа си в момента, в който е преминал през локвата. Возилото започнало да се върти като върху лед.

Любо от „Те“ разказа, че се е влачил цели 20 метра по мантинелата и е истинско чудо, че се е разминал невредим. Въпреки случилото се, той не е отложил участието си в Бургас.

Любо Киров коментира и твърдението, че колегите му от БТР са го подминали. Певецът каза, че те в действителност са минали покрай него, но не са разбрали, че той е в катастрофиралия джип. Колегите на Любо Киров му разбрали какво се е случило с него едва след като се видели в Бургас.

Изпълнителят определи твърденията, че музикантите от БТР са го подминали като спекулация, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар