Ето какво не знаехме за Жана Бергендорф и съпруга й!

Ето какво не знаехме за Жана Бергендорф и съпруга й!
5 (100%) 1 vote

Жана Бергендорф успя – сбъдна най-голямото си лично желание!

Мъжът на Жана Бергендорф остави зад гърба си родната Дания и остана да живее в родината на съпругата си България. Шампионката от последния сезон на Х Фактор, която грабна голямата награда, е щастлива, че мъжът й и сина им Леон са при нея, в родината и семейството отново се е събрало. Това сподели самата певица в предаването „Часът на Милен Цветков”.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф най-сетне щастлива – любимият й остава окончателно в България

Съпругът на Жана Бергендорф работил като инженер по корабите. След като дошъл в родината на жена си той бил тотално стресиран, че нямало какво да върши. Затова си създал собствена фирма и стартирал бизнеса си с датска корабостроителна фирма. Все едно, че си е в родината и продължава да си работи на местно ниво, успокоил се датчанина, каза Жана Бергендорф пред Милен Цветков.

Това благоприятно разрешаване на проблема било изключително добре за победителката от Х фактор. Защото Жана Бергендорф вече успявала да се развива като певица в родината си. Такава била и мечтата на Жана Бергендорф, докато живеела в далечна Дания. Там, тъй като не владеела добре езика певицата не се чувствала никак комфортно.

Незнанието й гарантирало пеене само в по-невзрачни кръчми, а Жана Бергендорф не искала да си пропилява таланта като местна певачка. Родителка и син били разделени около година и половина, преди Жана Бергендорф да се яви на кастинг за реалите формата у нас. Тя се завърнала в родината си, за да гледа тежко болната си баба. За период от около година и половина майка и син били разделени и това е най-тежкото време за Жана Бергендорф. Семейството й живеело в далечна Дания, откъдето е съпруга й.

Едва след като видял, че съпругата му е спечелила такъв престижен конкурс, влюбеният мъж разбрал, че Жана Бергендорф има огромен талант. Преди той изобщо не вярвал, че Жана може да се изяви и развие в това поприще. След което решил да направи крачката и жеста си към нея. Датчанинът дошъл в родината й, за да даде възможност на неговата Жана да се развива в криерата на професионална певица.

Жана Бергендорф не скри радостта си от постъпката на мъжа си. Тя е щастлива, че цялото семейство вече не е разделено. Певицата, няколко месеца след като спечели Х фактор може вече спокойно да прегръща 4-годишния си Леон. Така Жана Бергендорф сбъдна голямата си мечта. Младата певица вече може и се изявява на голямата музикална сцена, а до нея са двете й най-свидни същества – съпруга й и малкия Леон.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар