Орлин Павлов разкри истината за отношенията си с Вили Марковска

Наскоро в медиите тръгна слух, че певецът Орлин Павлов има връзка с младата актриса Вили Марковска. За пръв път след раздялата си с красивата Яна, изпълнителят проговори за личния си живот. Пред журналисти на "Блясък" той коментира слуха, че е близък с младата актриса. С усмивка на лице певецът заяви, че е научил от медиите, че има връзка с Вили Марковска.

[caption id="attachment_421965" align="alignright" width="300"]Орлин Павлов Орлин Павлов разкри, че с Вили Марковска са само приятели[/caption]

Тъй като преди няколко седмици разводът на звездата от "Столичани в повече" стана факт, тръгна слух, че тя има връзка с Орлин Павлов. Жълто издание публикува снимка от светско събитие, на която Вили Марковска е до Орлин Павлов.

Бившият на Яна сподели, че снимката му с Вили Марковска е правена преди година. Той заяви категорично, че двамата са само приятели и отношенията им са само приятелски. Орлин Павлов разкри, че фотосът е заснет по време на светско събитие, на което той и Вили Марковска са присъствали.

Изпълнителят, който е един от желаните ергени у нас, не страда от липсва на внимание от страна на представителките на нежния пол. Но въпреки това след раздялата си с красивата Яна, която дари Петко Димитров със син, Орлин Павлов не се е появявал с жена в публичното пространство.

А дали Орлин Павлов казва истината за отношенията си с Вили Марковска, това е въпрос, чийто отговор само те двамата знаят.