Разкритие: Изневярата, която Лили Иванова не можа да прости!

Разкритие: Изневярата, която Лили Иванова не можа да прости!
5 (100%) 4 votes

Лили Иванова никога няма да прости това на Елвира Георгиева!

Жива рана отворила Елвира Георгиева в сърцето на естрадната прима Лили Иванова. Тя отнела мъжа на Лили Иванова, като го вкарала в леглото си. Чочо Владовски живеел с изпълнителката на „Стрелките” под един покрив, грижел се не само за физическия й комфорт, но и поддържал домакинството й. Той цепел дърва, изнасял боклука и успешно се справял с куп мъжки домакински задължения. Но докато съжителствал с примата на българската естрада Лили Иванова, се поддал на чара на Елвира Георгиева и двамата сторили грях.

Лили Иванова

Лили Иванова мрази Елвира Георгиева от цялото си същество

Позабравената певица има два брака зад гърба си, последния с известния пластичен хирург д-р Николай Георгиев.

Срамната креватна история Чочо /Цветан/ Владовски отнесе със себе си на онзи свят, когато през 2009 година предаде Богу дух от тежка захарна болест. Прелюбодейството певците сторили, докато Чочо все още бил в най-добрия си любовен период с Лили Иванова, а позабравената певица Елвира Георгиева нямала брак с настоящия си съпруг.

Царицата на българската естрада Лили Иванова намразила до смърт съперницата си. Тя простила на певеца, тъй като имал проблеми с пиенето и щом гаврътнел няколко чашки не знаел що прави, но на двадесет години по-младата си съперница не й дала прошка. Чочо Владовски живя с Лили Иванова през 90-те години, но без да минат под венчило. Мръсната интимна тайна никак не смутила битието на певицата Елвира Георгиева.

Тя се радвала на приятелството на бившия си съпруг и на глезотиите на настоящия, пластичния хирург. Не само че непрекъснато я коригирал и възвръщал младежкия й вид, втория й мъж я глезел като принцеса. 52-годишната Елвира обаче хич не й пукало за кражбата на мъжа на Лили Иванова. Тя вече напълно е забравила Чочо Владовски, радвайки се на уменията и обичта на втория си мъж.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар