Нечувано: Решението на Мария шокира всички!

Мария ще става педагожка - решението й взриви всички
1

Мария втрещи всички с решението си да става педагожка!

Ново двайсет! Мара Отварачката е решила да става учителка. Само мисълта за това накараха много пуритани да настръхнат. Е, засега поп фолк дивата Мария няма подобно намерение, но нищо чудно то да стане реалност, след като се дипломира.

До момента все още може спокойно да се диша, защото пайнерката не се е записала да следва. Но миньончето възнамерява да стори това още през следващата учебна година. Тогава Мария се надява да превземе дверите на Софийския университет, където гаджето й, милионерския син Християн Гущеров се готви да я вкара. За целта той още сега е започнал с уроците.

Мария
Мария ще става педагожка – решението й взриви всички

Нейният Хриси ще е първият й учител, който се е заел да я подготви за кандидатстването й в Алма матер догодина. Мария обещала да бъде съвестна ученичка и да не изложи милионерския син. Поп фолк звездата не се е поддала на изкушението по специалностите, станали слабост на колежките й.

Тя загърбила факултети като „Право”, „Финанси”, „Връзки с обществеността”, особено тачени от чалгаджиите и решила да следва „Педагогика”. Упоритото миньонче Мария избрало тази наука, за да се превърне в по-пълноценна възпитателка на малката си щерка Марая, както и да съумее да научи на най-доброто бъдещото си дете от шишкавия богаташ.

Близки до чалга средите твърдят, че откакто е с Християн Гущеров, Мария става все по-прибрана. Любовта и съжителството с милионера й действат добре. Певицата вече не носи разголени дрехи, не се цапоти с тежки гримове, не ходи по участия. Последните Християн Гущеров отдавна е забранил на половинката си заради тривиалната причина ревност. Най-новата „придобивка” е и следването, което съвсем ще промени мисленето и светоусещането на чалга дивата Мария.

1 коментар
  1. GAUDI казва

    ТЪПАКА ДЕБЕЛИЯ,…ЩЕ ВКАРА ОТВАРАЧКАТА В КАПАЧКАТА НА БИРАТА.ЕГАТИ ТЪПИЯ,,МИЛИОНЕР,,ИМА ЛИ КАСАПИ,ИМА И ТЕЛЕТА-МИЛИОНЕРЧЕ.БЯГАЙ ГЛУПАКО ОТ ТОВА НЕКАДЪРНО СЪЩЕСТВО.ЩЕ ТИ РАЗГОНИ ФАМИЛИЯТА ТАЯ КУРВЕТИНА.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.