Чудо: Природен феномен до Кърджали лекува болести!

Това е природният феномен, който наистина лекува
0

Уникалният феномен се намира до село, близо до Кърджали!

Уникален природен феномен лекува деца от различни опасни болести. Шарката например при допир до природното чудо е буквално изтрита за дни, твърдят местни хора. Чудото е скално образование, наподобяващо главата и хобота на слона. То се намира в село Каябола. Малкото селище е част от община Кирково,както пише 24rodopi.com. Мистерията на причудливата скала феномен прилича на извън планетарно същество.

Според най-прясната клюка камъкът феномен излекувал дете, което било отписано от лекарите. След като преспало в близост до светото място, момченцето се възстановило и на петия ден вече нямало и помен от болестта. Възрастните хора препоръчват да се направят няколко обиколки около скалното образование, като от време-навреме той се докосва и дори обгръща с ръце.

феномен
Това е природният феномен, който наистина лекува

След това, в зависимост от това каква е болестта е хубаво да се преспи около скалния феномен. Свидетели на чудото твърдят, че болките и болестта се изпаряват между пет и седем дни, като по тялото на страдащия не остава и следа.

Друг начин да се „отърват” от заболяването си е като се остави дреха или конци на скалата и най-вече на хобота на камъка. Според експерти мястото около скалния феномен се отличава с висока енергийност и повишава чувството за позитивност и лекота.

Извънземното край кърджалийското село наистина лекува, за това говорят и родители на деца, изпитали върху наследниците си чудодейната сила на скалния феномен. Мястото се посещава от много страдащи всяка година.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.