БСП блокира изборите в Стара Загора!

Гласувайте за статията

БСП са блокирали назначаването на хора в избирателните комисии в града

БСП се опитват всячески да саботират изборите. Социалистите спретнаха безпрецедентен скандал в Стара Загора като буквално блокираха местния вот в града. Представителите на столетницата са блокирали напълно неоснователно назначаването на представители във всички избирателни комисии в Стара Загора. Като причина червените са изтъкнали несъгласието си с разпределението на квотите на длъжностите в СИК-овете. Нещо, което вече е било обсъждано на специални консултации с областния управител на града.

БСП опитват да саботират изборите

БСП опитват да саботират изборите

От БСП обаче са обявили, че искат да имат възможно най-много техни хора, които да са председатели на секциите на избирателните комисии в града под Аязмото. Според червените за сметка на техни представители са назначени твърде много хора на ГЕРБ, Атака и Реформаторски блок. Това притеснява вече бившите управници, тъй като те се притесняват от опити за манипулация на бюлетините и вота на местните.

Заради скандала ЦИК ще трябва да вземат ново решение по отношение на избирателните комисии в Стара Загора, научиха от ПИК. Ако това не се случи обаче изборите в цялата страна са поставени под въпрос, коментират специалисти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар