Инцидент в X Factor изплаши жури и участници!

X Factor започна с инцидент с участничка
0

Стартът на X Factor започна с инцидент!

Новият сезон на X Factor започна с инцидент. Първият епизод на музикалното шоу за 2014 година за малко да вкара в болницата една от претендентките за слава. Тя падна на сцената и бе откарана с линейка на Бърза помощ.

Ваня Терзиева не успя да впечатли журито на X Factor. Оценяващите Мария Илиева, Саня, Любо и Заки не останаха очаровани от певческите й умения, но тя ги шашна със злополуката. Четиримата се изправиха на нокти, но все пак падането на сцената за претендентката за слава завърши с хепи енд. След като изпя песента си, тя от отмала поиска да утоли жаждата си. Момичето изпи поднесената вода в чашата и направи няколко крачки.

X Factor
X Factor започна с инцидент с участничка

Те се оказаха фатални и Ваня се строполи на сцената, като за малко да падне под нея. Саня и Заки веднага скочиха, но все пак кандидатката за слава не се претърколи, а се задържа на нея.

Жури и публика на X Factor останаха дълго втрещени. Но народа добре го е казал „всяко зло за добро”. Ваня получи от оценяващите я продуценти и музиканти четири пъти „да”. С това певицата си гарантира придвижването напред, въпреки че очевидно момичето няма талант за пеене.

Както написа обаче в. „Всеки ден”, „крушката си има опашка”. Менторите на бъдещите отбори се презастраховаха, като пуснаха напред Ваня Терзиева. Те наистина се уплашиха, че софиянката може да си търси правата по съдебен ред, шушукат от средите на предаването. В интерес на истината сцената на X Factor, на която се изявяват младите дарования наистина няма необходимите предпазни средства.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.