Юксел Кадриев се появил с блондинката в лъскаво столично заведение

Новинарят на bTV Юксел Кадриев най-накрая се престраши да покаже новата си изгора.

Пет години след развода си с оперната певица Бонка Георгиева, Юксел Кадриев се осмелява да се покаже публично с жената до него. Разбира се през това време новинарят завъртя няколко любовни афери, но не афишира нито една от тях. Той не се осмели да даде публичност дори и на връзката си с ослепителната красавица Ангела, чието име нашумя около горещите й фотосесии в сайтове за възрастни.

[caption id="attachment_421912" align="alignright" width="300"]Юксел Кадриев се появил с блондинката в лъскаво столично заведение Юксел Кадриев се появил с блондинката в лъскаво столично заведение[/caption]

Очевидно към днешна дата нещата стоят по-различно. Близки до Юксел Кадриев разкриват, че този път е хлътнал до уши и именно поради тази причина си позволява да разкрие публично интимната си партньорка. Нещо повече, той дори прави всичко възможно да го забележат с нея, сякаш се опитва да опровергае слуховете за това, че лъкатуши между двата бряга. В неделя вечерта новинарят на bTV е събрал погледите на присъстващите в лъскавото столичното заведение „Бесо”. Юксел Кадриев влязъл в заведението с изисканата блондинка, която го държала под ръка. След като двойката се настанила в сепаре на открито, поръчките към сервитьора, обслужващ района започнали да валят една след друга.

Наблюдателни очевидци посочват, че Юксел Кадриев поръчал две порции испанско сирене „Кесо”, както и белени домати с биволска моцарела и сос песто. За капак на всичко, новинарят поръчал и бутилка скъпо френско шампанско за 140 лева. При все, че клиентите на заведението от околните маси непрекъснато хвърляли любопитни погледи към половинката му, той изобщо не се смутил, дори напротив – започнал да я дарява с ласки. Неколкократно плъзнал ръка по горната част на бедрото й (място, което джентълмените не си позволяват да пипат на публично място).

Мнозина от клиентите на столичното заведение се питали какво ли празнува Юксел Кадриев, та си позволява да бъде толкоз разточителен, пише pik.bg като се позовава на информация на „Уикенд”.