Дует Ритон са сред първите вложители във фалиралата банка

Дует Ритон са поредните родни знаменитости, които признаха, че имат средства в КТБ. Нежната половинка от дуото - Катя, призна, че тя и съпругът й Здравко имат не малка сума на депозит в банката. И досущ като всички останали клиенти на фалиралата КТБ, нямат никакъв достъп до средствата си. Изпълнителката с пищен бюст разкри, че тя и Здравко са сред първите вложители във финансовата институция и вече над десет години държат парите си там.

[caption id="attachment_421909" align="alignright" width="300"]Катя от дует Ритон Катя от дует Ритон[/caption]

От КТБ са спонсорирали и някои от музикалните проекти на дует Ритон. Именно заради това Катя е оптимист, че с половинката й все пак ще си вземат парите и ситуацията с банката ще се разреши. "За момента не виждам смисъл да се притеснявам", не крие оптимизма си певицата в интервю за вестник "Галерия".

Дует Ритон са поредните родни знаменитости, които не могат да стигнат до парите си, блокирани в КТБ. Преди тях се оплакаха екс лидерът на ДСБ Иван Костов и съпругата му, скулпторът и бивш културен министър Вежди Рашидов, певецът Васил Найденов и водещият Виктор Николаев, припомнят от БЛИЦ.