Невиждан цирк в ефира на bTV

Невиждан цирк в ефира на bTV
5 (100%) 1 vote

Политици се обвиняваха взаимно в ефира на bTV

Невиждан цирк се разигра тази сутрин в ефира на bTV.

bTV покани политици от водещи партии в открит дебат пред хората, а основната тема бе апокалиптичното наводнение, което застигна Варна.
Вместо да обединят сили и да покажат на хората, че нещо се прави и някой мисли за тях, политиците в типичния си стил започнаха да извисяват глас в опит да надвикат опонентите си и си хвърляха взаимни обвинения.
Те дори не си направиха труда да се изслушат един друг.
Разбира се наглото държание на политиците не се понрави на хората и те започнаха да ги освиркват.

Политици се обвиняваха взаимно в ефира на bTV за апокалиптичното наводнение

Политици се обвиняваха взаимно в ефира на bTV за апокалиптичното наводнение

Междувременно стана ясно, че наводнението, което застигна и Бургас, може да е причинено от скъсана микроязовирна стена над града. Това сочат резултатите от разследването, проведено от екип на Българската национална телевизия, тръгнал по следите на водната стихия, причинила бедствието, което отне живота на трима души.
От Община Бургас признаха, че са наясно с проблема и въпреки това изключват възможността той да се е превърнал в причината за потопа, който застигна града миналата седмица.
Живеещите в рибарското селище пък са сериозно притеснени, че инфраструктурата е твърде амортизирана и при следващ проливен дъжд, ужасът може да се повтори.
Ясно личи, че през полето от село „Маринка” надолу към едноименния язовир, намиращ се на няколко километра над пътя Бургас-Созопол, е преминало огромно количество вода надолу към водоема и дерето.

Водата е била толкоз много, че е успяла да отнесе дори и големите саморасли растения по пътя й.
От БНТ подчертават, че три дни след наводнението, заляло Бургас, желаещите да стигнат до язовир „Маринка” затъват до колене.
Все още са останали мочурища по пътя към водоема излизането, от които е изключително трудно.
От Община Бургас посочват, че са включили ремонта на язовирната стена в искането за отпускане на финансови средства от държавата за възстановяването на щетите, нанесени от водната стихия, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Невиждан цирк в ефира на bTV”

  1. метлата

    сеп. 11. 2014

    Не ви ли писна от тъпите им „избори“ БЕЗ избор – ти гласуваш, ТЕ избират – 25 години – с предрешени „менюта”, затворени медии, броене без граждани в РИК и ЦИК, неравни правила за независими кандидати и т.н./. „Системата” им те елиминира. Затворена система се променя с действие извън системата. Верният избор при избори без избор е „гласуване” с краката на площада – БУНТЧЕ, мирно, но всенародно /засега успешно го блокират с лъже-протести/ – става с договаряне на желаните промени МЕЖДУ ВСИЧКИ – на повсеместни открити за всеки събрания, НЕ в затворени „щабове” с подстригани искания. Лъже-изборите, лъже-протестите и лъже- „алтернативи“ са част от лъже-демокрацията. Истината е в теб – когато като граждани станем автономна сила, тогава ще има ИЗБОРИ. Вземи свободата си! https://www.facebook.com/groups/pulenkontrol/

Добавете коментар