Марин Тодоров, бащата на детето-чудо Крисия, остана без пари, печели на неин гръб

Марин Тодоров, бащата на детето-чудо Крисия Тодорова, е претърпял пълен банкрут. Бащата на феноменалния талант е задлъжнял с над 2 милиона евро кредити покрай строежа на хотела си "Тифани". Той обаче всякак се опитвал да прикрие този факт като дори се опитал да продаде тузарския си джип Порше Кайен, за да покрие част от дълговете си.

[caption id="attachment_421877" align="alignright" width="300"]Марин Тодоров, бащата на Крисия, я използва Марин Тодоров, бащата на Крисия, я използва[/caption]

След като не сполучил обаче Марин Тодоров решил да се възползва от славата на дъщеря си и да започне да печели на неин гръб. Малкото момиченце буквално било принуждавано да работи кажи-речи всяка нощ. Крисия трябва да пее по задимени заведения и кръчми, понякога срещу само 20 лева хонорар, научиха от vsekiden.com.

Близки на семейството възмутено разказват, че малката сладурана буквално бива влачена по селски панаири и събори, където се събират единствено пияници. Хората казват, че са се опитвали да накарат Марин Тодоров да спре да експлоатира по този начин дъщеря си, но мъжът обявявал единствено, че на детето му се пее и той не иска да я спира.