Слави Трифонов увеличи почти двойно заплатите

Слави Трифонов направи неочаквана изненада на служителите си.

При все, че кризата продължава да се вихри с пълна сила, шоуменът реши да разпусне колана и да повиши месечните възнаграждения на своите служители веднага след края на лятната отпуска. Очевидно сериозната криза, в която се намират българските медии и в частност телевизиите, не засяга толкоз сериозно Слави Трифонов. Той е намерил средства отнякъде и е повишил възнагражденията на екипа на „Шоуто на Слави” почти двойно.

[caption id="attachment_421849" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов увеличи почти двойно заплатите Слави Трифонов увеличи почти двойно заплатите[/caption]

След повишението, сценаристите ще се разписват срещу месечно възнаграждение от 3 000 лева. За сравнение до момента те получаваха заплати между 1 500 и 1 800 лева. Единствено Иво Сиромахов от екипа на сценаристите ще се разписва срещу по-висока сума, както и досега. Преди увеличението той взимаше по 8 000 лева на месец, а сега трудовото му възнаграждение ще е 9 000 лева. Танцьорките от балет „Магаданс” начело с половинката на Слави Трифонов – Мартина Огнянова ще получават по четири хиляди лева. Бендът пък ще се разписва срещу малко по-високи възнаграждания в сравнение с тези на танцьорките. Всички те, начело с Годжи вече ще получават заплата по пет хиляди лева.

Все още никой от екипа не знае причината за неочакваната щедрост на Слави Трифонов. Служителите му обаче били повече от изненадани, научавайки радостната вест от счетоводителките. Някои от тях дори заподозрели, че неочакваното повишение на заплатите може да е свързано с предстоящо уволнение. Според други пък, Слави Трифонов се е опаричил покрай предстоящата предизборна кампания и шанса му да се облажи с излъчването на клиповете и каненето на различни политици за интервю. По всяка вероятност тези на пръв поглед непринудени разговори ще бъдат таксувани като реклама. Запознати припомнят, че само преди броени месеци от екипа на Слави Трифонов проплакаха, че заплатите им не са актуализирани от пет години, пише vsekiden.com.