Елена Петрова успя да разочарова родните арт среди с поредната си изцепка

Чаровната актриса Елена Петрова отново забърка името си в скандал, който успя да разбуни арт средите в България.

Звездата от култовия български сериал „Стъклен дом” Елена Петрова, която неотдавна се разведе с гръцкия милионер Аристотелис Фотилас, който е баща на близнаците й, за малко не провали снимките на новия си филм „Вила Роза”.

Палавата брюнетка успяла да вдигне на нокти освен режисьора и целия екип на продукцията. Елена Петрова ги оставила без думи, след като си позволила пред очите им да флиртува откровено с колегата си – актьорът от САЩ Дейвид Чокачи.

[caption id="attachment_421844" align="alignright" width="300"]Елена Петрова успя да разочарова родните арт среди с поредната си изцепка Елена Петрова успя да разочарова родните арт среди с поредната си изцепка[/caption]

Тя не се свенила да се сваля с Чокачи, който изпълнява ролята на един от главните персонажи във филма. Очевидци от екипа разказват, че Елена Петрова направо луднала по него след интимната сцена, в която двамата се отдават на разгорещени ласки. От екипа на филма се възмущават, че у Елена Петрова няма никакъв професионализъм и допълват, че никой не е подозирал дори че може да е толкоз влюбчива. Те са категорични, че е изключително непрофесионално да си изгубиш ума по колега само след една целувка.

Американският актьор Дейвид Чокачи нашумя в България с ролята си в „Спасители на плажа” обаче не се поддала на чара на Елена Петрова. За нейно огромно съжаление и разочарование, Чокачи бързо охладил мераците й. Всеизвестен е фактът, че Чокачи е женен, но малцина са наясно с малката подробност, че баща му е от турски произход и никой от рода му не се е развеждал досега. В този ред на мисли е абсолютно невъзможно да се подведе по акъла на Елена Петрова, колкото и изкусително и чаровно да изглежда тя. Родните кинаджии не намират думи, с които да изразят възмущението си от случилото се и допълват, че явно се има за изключително голяма звезда, пише vsekiden.com.