Михаил Миков, който стана лидер на БСП преди седмици, показа истинското си лице

Михаил Миков си навлече гнева на съпартийците си. Настоящият лидер на БСП лъсна в епицентъра на чутовен скандал в централата на БСП. Социалистите са бесни на Михаил Миков. Причина за недоволството им стана поведението на партийния лидер, който вместо да организира честването на паметния ден за партията, позира с чували картофи.

[caption id="attachment_421815" align="alignright" width="300"]Михаил Миков Михаил Миков си навлече гнева на червените[/caption]

Михаил Миков напоследък нашумя повече с танцуващата около него танцьорка, отколкото с действията си в полза на партията и държавата. Негови съпартийци коментират, че единственото, което го интересува е да се намърда отново в парламента и в момента се е отдал единствено на чашката, но и с действия, с които да си заслужи желаната длъжност.

Напоследък Михаил Миков залага единствено на клишетата и добре заучени фрази, което допълнително изнервя съпартийците му. Незаинтересоваността на Михаил Миков към съдбата на Столетницата е причината за ескалиращото напрежение. Разгневените социалисти коментират, че поведението на техния лидер ще се отрази пагубно на партията по време на предстоящите избори.

Но явно Михаил Миков няма намерение да се поправи и продължава в същия дух. С дългите и отегчителни заседания, който организира, той припомни на съпартийците си годините на комунистическия строй. Очаква се напрежението на "Позитано 20" да ескалира днес, тъй като Михаил Миков пренебрегна емблематичния за червените празник - 9 септември, пише ПИК.