Ернестина Шинова напуснала „Комиците” по собствено желание

Актрисата Ернестина Шинова би шута на комедийното предаване „Комиците”.

Ернестина Шинова разказала за решението си в интервю за едно от столичните списания. Тя обаче уточнила, че раздялата й с комедийното предаване „Комиците”, което върви в ефира на bTV и чийто продуцент е Любо Нейков е станала само и единствено по нейно желание. Ернестина Шинова подчертава категорично, че раздялата й с Любо Нейков не е била съпътствана от скандали и изненадващи професионални удари под кръста.

[caption id="attachment_421819" align="alignright" width="300"]Ернестина Шинова напуснала „Комиците” по собствено желание Ернестина Шинова напуснала „Комиците” по собствено желание[/caption]

Просто в един момент актрисата сметнала, че пародийният й образ в „Комиците” отдавна се е изчерпал и решила, че е време да отправи поглед към нови хоризонти.

Към днешна дата Ернестина Шинова репетира в Сатиричния театър „Алеко Константинов" за постановката на Дарио Фо „Не всеки крадец е мошеник". Представлението съдържа много силни танцови елементи, които затрудняват дори и темпераментна дама като Ернестина Шинова. В типичния си стил обаче тя обяснява, че кършат тела и очаква крайният резултат да е „много готин”. В заключение тя посочи, че вече няма търпения тази пиеса да излезе на сцена, пише vsekiden.com.

Преди време Ернестина Шинова разкри начина, по който съпругът й Андрей Слабаков й е предложил брак. На малкото късче хартия Андрей Слабаков бил написал, че брат му, му казал, че може да се ожени за нея. Когато Ернестина Шинова прочела бележката, избухнала в смях, а след това му казала по телефона, че е съгласна да се омъжи за него, стига да не е за брат му. Известната двойка успява да съхрани брака си вече повече от 26 години. Ернестина Шинова потвърди всеобщото виждане, че съпругът й е с доста труден характер. Тя споделя, че първата му дума винаги е „не” и това те вкарва в ролята на човека, длъжен да го убеди, че греши. Разбира се в крайна сметка се получава както в повечето двойки – жената печели, пише pik.bg.